viernes, 25 de octubre de 2013

Analitzem blocs educatius


Avui us presento un blog el qual analitzarem tots junts: Som-hi!
El blog educatiu  "El blog de la profe Marta" es escrit per la professora Marta, i està dirigit als pares dels seus alumnes de la classe de "Los principes y las princesas" amb la finlalitat de compartir amb tots ells les experiències, les activitats, els jocs, les il·lusions i els aprenentatges que viuen diariament els infants.
Per a que tothom sigui capaç de moures amb total llibertat i facilitat pel blog, aquest està classificat en categories ( que corresponen a diferents aspectes relacionats amb la classe; les entrades del blog, apps educatives...)
Per compartir totes aquestes experiències sense perdre ni un simple detall, la "profe" Marta adjunta imatges i vídeos dels infants gaudint dels coneixements de la mestre. Un fet que caracteritza l'interració d'aquest blog es que no solament parla la mestre sinó que els pares tenen el seu espai per comentar i dir la seva opinió.
Aquest blog utilitza la plataforma blogspot i ofereix la possibilitat d'accedir directament a blogs i publicacions relacionades amb l'àmbit de l'educació i amb la classe de la Marta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario