domingo, 24 de noviembre de 2013

Twitter

Avuí a la classe ens han introduit al món de twitter. QUE ENCARA NO SABEU QUÈ ÉS?
Twitter és una xarxa social de franc que permet enviar missatges amb un màxim de 140 caràcters, anomenats tweets, que es mostren a la pàgina principal de l'usuari. 
Els usuaris poden subscriure's als tuits d'altres usuaris – a això se li anomena "seguir" i als usuaris abonats se'ls anomena "seguidors" o "*followers". Els usuaris poden tuitejar des de la web del servei, amb aplicacions oficials externes (com per a telèfons intel·ligents o smart phones), o mitjançant el servei de missatges curts (SMS) disponible a certs països.
A més a més, és una eina que fomenta la competència lingüística, la comunicació intercontinetal i la capacitat de sintesi.
Com a data curiosa, Twitter està disponible en 33 idiomes (Alemany, Àrab, Català, Txec, Xinès simplificat, Xinès tradicional, Coreà, Danès, Castellà, Euskara, Filipí, Finès, Francès, Grec, Hebreu, Hindi, Holandès, Hongarès, Indonesi, Anglès, Italià, Japonès, Malayo, Noruec, Persa, Polonès, Portuguès, Rus, Suec, Ucraïnès, Urdu, Tailandès i Turc). 

Personalment crec que aquesta aplicació és un gran invent de l'home, ja que permet que persones de diferents països pugin estar conectades en motiu de segons. També permet el foment de la comunicació entre les persones i el intercanvi d'idees i pensament. Podriem dir que Twitter estimulaa l'enrequiment de la societat del segle XXI.No hay comentarios:

Publicar un comentario