sábado, 14 de diciembre de 2013

CONTENT CURATION-SCOOP.IT

Avui us presentaré una nova metedologia amb la finlitat de millorar la selecció d'informació d'un tema concret. Aquesta meteodologia s'anomena CONTENT CURATION

Anomenem Content Curation a l'acció que es duu a terme quan es selecciona fonts i notícies, de la qualitat més òptima, que estan publicades a la xarxa. D'aquesta manera tenim a l’abast la millor informació disponible.
Un exemple de Content Curation és el programa Scoop.it. Sabeu que és?

Scoop.it és una eina de la web 3.0 personalizable. Cadascun es crea un compte propi i li dóna el títol que vulgui. És com un paper de novetats editorials. Funciona mitjançant un url, per la qual cosa tot allò que es vulgui incloure ha d'estar a l'internet. Si es necessita pujar material des de l'ordinador hem d'abordar-ho en la seva corresponent eina, per poder així generar la url amb la qual nodrir el nostre Scoop.it!.

Des d'un punt de vista personal i laboral, aquesta eina està caracteritzada per estalviar temps a les persones, ja que aquesta et busca automàticament informació i noticies relacionades amb el terme que vols saber. I per als nens, Scoop.it el hi dóna més llibertat a l'hora de cercar informació del qualsevol tipus sense la necessitat de buscar i recercar en una infinitat de pàgines web.


En definitiva, Scoop.it ets benvingut al nostre món i gràcies per facilitar-ho tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario