lunes, 6 de enero de 2014

Reflexió de la lectura del llibre “Usos educatius del Blogs. Recursos, orientacions i experiències per a docents”

Actualment vivim en una societat que està patint un canvi constant, degut a les creacions que dia a dia van innovant elements d'aquesta i deixen enrera les versions més antigues. Podriem dir que estem vivint en un període de transició digital: passem de les web 1.0 a les web 2.0, de l'Iphone 4 a l'Iphone 5, de les càmeres compactes a les digitals, i a vegades no sabem aclimatar-nos als canvis.

Però a mi m'agradaria centar-me en el canvi de les web 1.0  a les 2.0, QUIN GRAN CANVI!

Gràcies a aquesta evolució tenim major facilitat per interacturar entre les persones a la xarxa i qualsevol pot penjar informació i crear contingut. Ara tots podem dir la nostra i podem ser escoltats, gràcies al suport de les eines 2.0, les quals han estat molt fàcils i simples a l’hora de facilitar-nos el treball, com podria ser el Blog.




El Blog és una eina que inclou tots els elements característics de les Web 2.0: interacció, informació i facilitat. I a més a més pot ser utilitzat tant per adults com per nens. Mitjançant aquest els infant es poden crear una identitat a la xarxa i una nova metodologia d'aprenentatge, ja que els blogs també serveixen per a organitzar-nos. Al bloc podem organitzar la nostra informació mitjançant etiquetes, la nostra feina, i podem tenir a l'abast altres fonts d'informació del mateix tipus. També els incolca el valor del treball i l'esforç, ja que per tenir un blog de bona qualitat és necessari el feina contínua i la persistència.

Els alumnes poden dir la seva i fer us de la seva llibertat d'expressió. Benvingut siguis Blog.




No hay comentarios:

Publicar un comentario