lunes, 21 de diciembre de 2015

Presentació amb About.me

Unes de les parts més importants de navegar per l''internet és la creació d'una Identitat Digital. Actualment, hi ha moltes pàgines web, plataformes i mitjans que ens ofereixen possibilitats per crear-nos un perfil de presentació al món 2.0.

De les moltes opcions que existeixen, jo he escollit una aplicació anomenada About.me.

About.me és un servei que t'ofereix la possibilitat de centralitzar tots aquests vincles i perfils en xarxes socials en un sol lloc i sota una mateixa Url. És com una targeta de visita online, dinàmica i fàcil d'utilitzar. Tot el teu contingut digital sota una adreça universal i personalitzada. A través de les aplicacions podràs vincular la informació que publiques en els teus blogs i xarxes socials. També pots afegir enllaços i textos en el teu perfil.

Una de les característiques que fan d'About.me una nova sortida, és el protagonisme que té la fotografia. La idea és crear una targeta de presentació molt cridanera. En conjunt ha de ser visualment agradable i ha de convidar a conèixer-te a la persona.

És el currículum del segle XXI!


Voleu veure el meu perfil d'About.me? A continuació us deixo una imatge d'una part de la meva presentació, si el voleu veure sencer, aneu a l'enllaç que us a continuació!


Voleu saber com us podeu crear un perfil de About.me? 

En aquest vídeo hi ha un tutorial on es mostra com es crea un perfil d'About.me! 


                              

I fins aquí la publicació d'avui, fins la pròxima!

AINHOA

No hay comentarios:

Publicar un comentario