jueves, 17 de diciembre de 2015

Flipped Classroom i la Transsexualitat a l'escola

La transsexulitat segueix sent un tema tabú en la nostra societat. Molts ho rebutgen per por al diferent, molt altres per por al desconegut, ja que no saben el real significat de la transsexualitat. Però no li podem negar l'existència.

Per l'assignatura de UDTIC, vam decidir realitzar una Flipped Classroom sobre la transsexualitat a l'escola i tots els factors que van relacionats. Vam dividir l'activitat en dues sessions, una de treball individual a casa i l'altre de treball presencial a la universitat. 

Al tractar-se d'una Flipped Classroom, ens vam gravar explicat què era la transsexualitat, com s'hauria de tractar des de casa, des de l'escola i quins recursos didàctics existeixen per treballar aquest tema amb els i les alumnes.
Una vegada visualitzat el vídeo, els nostres companys van haver d'omplir un formulari evaluatiu per veure si havien entès i assolit els coneixements treballat. Va ser un èxit!

Al haver treballat la vessant més acadèmica des de casa, a la sessió presencial vam fer treball cooperatiu on tots podien dir la seva. A més a més, per fer la posada en comú, van crear un Conceptboard on vam plasmar totes les nostres opinions i reflexions.
A continuació podeu visitar la nostra pàgina web, on trobareu totes les parts del nostre treball i informació addicional. Esperem que us agradi i la trobeu útil!
                                                                                                      

AINHOA

No hay comentarios:

Publicar un comentario